Men Moosi, døgenigten, dankdriveren, lystmorderen, dovenpeisen, denne tølper og seksualforbryter, katten uten moralsk ryggrad, - ham er alt tilgitt! "Mja", sier han hest og loddent, når han kommer inn i stuen fra et av sine vikingetokter, med et fett Casanova-smil i bakkenbartene.
Og min hustru og mine døtre slipper alt de har i hendene og løper ham kurrende i møte, de kneler for ham og nusser ham på nesen og kveler ham med ømhet, som det var Guds lille lam de tok til seg. De klør ham under buken og stønner av hengivelse: "Mosi-Mossi-Moozie...." Hankatten velter seg over på ryggen og spriker med bakbeina, det er så vidunderlig å bli kilt. Den hever et øyelokk og ser hemmelig på meg, som mann til mann, med et ravgult øye. Jeg svarer med blikket fra et isblått.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

EvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima Montgomery