Skulle jeg med åpne øyne oppholde meg i nudistleiren mer enn ti sekunder, ville den eneste redning være at jeg stupte på hodet i sjøen, og bli der. Den hele tiden måtte jeg ligge med hele kroppen under vann. Jeg måtte krampaktig holde meg fast i tangen på bunnen, mens jeg med bare nesen over vann konverserte den unge smukke nakne fru Stenersen på fireogtyve år som satt dovent tilbakelent på svaberget over meg. Hele dagen måtte jeg ligge i bløt, mens hun, eller den søte frøken Stefansen på seksten, eller den inntagende fru Jespersen på fireogtredve, satt over meg og nød den varme solen og dinglet med tærne.
Man måtte være profesjonell froskemann i dykkerdrakt for å holde ut en dag med nudister. Glapp taket i tangen bare en gang, så jeg fløt opp, ville ordenspolitiet øyeblikkelig være over meg med et gisp og en båtshake.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

EvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima Montgomery