Karzai har vært konfrontert med en situasjon hvor moderne vestlige samfunn legger premissene for hvordan et konservativt muslimsk samfunn kan omformes til noe som mer ligner oss i løpet av noen få år. Han har møtt internasjonale representanter - en etter en - som er mer opptatt av å fortelle hva de forventer enn å høre hva som er mulig.
De har vært mer opptatt av å kunne rapportere til media hva de selv har sagt enn å høre hva Karzai tenker. Han har vært gjenstand for et bredt bombardement av kritikk fra internasjonale media og kommentatorer. Den genuine dialogen har manglet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ina Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienKirsten LundTralteSissel ElisabethKari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik Vale