Det er utvilsomt lettere å se veiskillene i ettertid enn underveis. Ofte passerer vi i politikken slike veiskiller uten å være klar over det. Og vi ser ikke dilemmaene fullt ut før valgene i virkeligheten er truffet. Kanskje har det vært enda mer tilfelle i Afghanistan enn i andre konfliktområder, fordi vi har manglet - og fortsatt mangler - kunnskap om landet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Håper bare at ikke Taliban-regimet får et nytt fotfeste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, la oss håpe det grusomme Talibanregimet må gi tapt en dag. Men jeg er ikke så optimistisk. De er spesialister på å gjemme seg i de kompliserte fjellområdene, og er derfor vanskelig å nedkjempe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huff ja. Det er et kvinnefiendtlig regime. Har lagt boken til min ønskeliste, selv har jeg bare lest I havet er det krokodiller så langt. De har et helt annet levesett enn oss som vi ikke helt forstår.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det enkleste er å være etterpåklok. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den boka ønsker jeg meg. Se intervju med norske Astri Suhrke her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den kan anbefales ! På bakgrunn av det jeg har lest hittil, gir denne boka mye nyttig bakgrunnskunnskap, som gjør det lettere å forstå hvorfor det har vært (og er) så vanskelig å oppnå fred i Afghanistan.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilEster SPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidiEirin EftevandReadninggirl30