Det er i dag mange som sliter mye, og som ikke får god nok oppfølging. Jeg er derfor enig i kravet om at det bør opprettes en sentral enhet for oppfølging av 22. juli - ofrene. Det gjelder både ofre, hjelpere og redningspersonell. Det holder ikke å overlate dette arbeidet til kommunene alene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Takk for påminnelse. For noen måneder siden var det for tidlig for meg å lese denne boken. Nå tror jeg tiden er kommet for meg å anskaffe meg nevnte bok. Kjente ikke noen som ble berørt, men det traff mitt hjerte for fedrelandet Norge. Noe så svikfullt av en landsmann som attpå tror han gjorde noen noe tjeneste med det han gjorde. Har intet mer enn forakt for denne kjeltringen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg utsatte bevisst lesningen av denne boka, men i dag lånte jeg den på biblioteket. Gjerningsmannen var grenseløst svikefull den 22.7. Skremmende å se hvor uberørt han fremstod under rettsaken i dag. Minst 1 gang smilte han !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare tanken på at han kunne meie ned flotte ungdommer kommer jeg aldri til å forstå. Tilgi, aldri!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, aldri tilgi ! Disse grusomme handlingene var detaljert planlagt gjennom lang tid, og de ble gjennomført med største kaldblodighet. Og det kom i ettertid frem at han hadde planer om å slå til mot andre offentlige bygg i Oslo, f-eks Slottet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å guri ha malla det og. Det kunne vel aldri ha skjedd, eller kunne det? Sprengstoff?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er vanskelig å forestille seg, men han hadde trolig utarbeidet planer om å ramme både Slottet og Stortinget. Takk og pris at han ikke lyktes med det !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove