Endelig skal vi få smake på herlighetene. Oppholdet mellom marmorkistene og historien om lardoens tilblivelse har fått tennene til å løpe i vann. Fru Padagni langer over noen solide blingser av sitt hjemmebakte brød dekket med tynne skiver av lardo. Lardoen smelter i munnen. Dette er ekte matkultur og tradisjon formidlet på stedet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaAnneWangCecilie EllefsenritaolineLena Risvik PaulsenRisRosOgKlagingIngunn SEivind  VaksvikRufsetufsaTorill RevheimHarald KVegardKirsten LundSigrid Blytt TøsdalSynnøve H HoelLene AndresenMorten JensenJarmo LarsenAnne Helene MoeSolveigLilleviKjerstiReidun SvensliMathiasMarenIngunn ØvrebøJulie StensethVibekeKari FredriksenTore HalsaAnne-Stine Ruud HusevågDemeterToveBertyAkima MontgomeryFrode Øglænd  MalminAud Merete RambølSol SkipnesJoakimEli Hagelund