Endelig skal vi få smake på herlighetene. Oppholdet mellom marmorkistene og historien om lardoens tilblivelse har fått tennene til å løpe i vann. Fru Padagni langer over noen solide blingser av sitt hjemmebakte brød dekket med tynne skiver av lardo. Lardoen smelter i munnen. Dette er ekte matkultur og tradisjon formidlet på stedet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAvaAlexandra Maria Gressum-KemppiOle Jacob OddenesPiippokattaelmeLailaLilleviCamillaHegeAnneWangPirelliCarl-Erik KopsengKathrineVariosaLinnHilde H HelsethFarfalleDolly DuckTor-Arne JensenMonica CarlsenRufsetufsaElisabeth BækkenKristine LouiseYvonne JohannesenHanne Cathrine AasGodemineEivind  VaksvikG LSigrid Blytt TøsdalHildeBjørn SturødTanteMamieVidar RingstrømNora FjelliTore HalsaSynnøve H HoelKristin_Beathe SolbergLene Nordahl