Kjære Gud, bad han på den øde skolegården, la meg få dø her. Til neste år skal vi begynne på skoletannklinikken. Der er det tannlæger i hvite kitler. De har nåler, heklenåler, som de stikker innpå nerven med. De har spisse sprøyter, og elektriske bor. På skoletannklinikken får vi ikke ha med oss noen hjemmefra, der må vi gå alene; tannlægene slår, hvis et barn begynner å gråte. Det lukter av bedøvelse, allerede i trappen lukter det av bedøvelse. Og de har hvite avfallsbøtter med vatt og tenner og blod, jeg har sett det. Kjære Gud, jeg tør ikke vokse. Jeg tør ikke bli stor. Kjære Gud, la meg få være barn, alltid. Eller la meg få dø her.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg forstår han bare så inderlig vel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, ikke sant. Kjenner igjen følelsen og lukten, husker den forferdelige lukta når jeg måtte opp trappa og inn døra. Skrekk og gru!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T