Utforskning av kakebakingens grenser er morsomt. Kjøkkenet minner om forskningslaboratoriet, i og med at prossessene som inngår i matlaging og kakebaking, faktisk er kjemiske og fysiske prosesser som har sine forklaringer i molekylenes egenskaper. Forskjellen fra forskningslaboratoriet er at på kjøkkenet kan en også smake på resultatet av forsøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTore HalsaHarald AndersenPiippokattaSt. YngheadStine SevilhaugVannflaskeBerit RElin Katrine NilssenCathrine PedersenHelenesiljehusmorHildNina J.B.KristineTorill RevheimBruno BilliaertRandiAHildaGladleserKjerstiMargrethe  HaugenStein KippersundTonje SivertsenReidun SvensliLeseaaseHilde Merete GjessingNicolai Alexander StyveIngebjørgBertyKirsten LundJulie StensethRisRosOgKlagingmarvikkisLilleviSvein Erik Francke-EnersenBjørg L.Ellen E. MartolKaren PatriciaTanteMamie