Oppdragelsen hang lik en frossen rotklump rundt føttene på ham.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Fantastiske sitater fra denne boken. Den ble jeg nå nysgjerrig på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du ikke har lest noe av Odd W. Surén, så er han absolutt å anbefale. Han skriver med mye visdom og humor. Karakterene er nesten uten unntak halv-nevrotiske menn som sliter med livene sine. Det er virkelig noen dypsindige, artige "skruer" han bruker som hovedpersoner i bøkene sine.

Fanger og opprørere var debuten hans, og kom i 1985. Seks noveller hvor mye av tematikken ligger i nettopp tittelen på boka, som jeg har kjøpt på salg en eller annen gang uten å vite hvem forfatteren var, og ikke minst hvor heldig jeg var som fikk stifte bekjentskap med ham.

Så møtte jeg han igjen i Tommy-Kristoffersen bøkene, som du finner flere tråder om her inne.

Odd W. Surén er så absolutt en forfatter som fortjener flere lesere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti S