For det finnes ingen statsmakt som ikke er av Gud, og de som er ved makten på ethvert sted, er innsatt av Gud. Den som setter seg opp mot statsmakten, setter seg opp mot Guds ordning.

Ikkje akkurat godt sagt, da, men eg ville merke meg sidetalet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

For et sammentreff! I dag begynte jeg på "Mors bok" av Margaret Skjelbred. Noe av det første jeg finner er sitatet ditt! Hennes familie var Haugianere og dette sitatet ol var viktige for dem. Skjelbred har senere gått i motsatt retning og meldt seg inn i Humanetisk Forbund.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, vi er ein del her som har begynt å erkjenne den universelle verdien i Gro Harlem Brundtlands utsagn om at alt heng saman med alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvem kan ha sagt dette? Og er vedkommende å stole på, mon tro?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Martin Luther skreiv dette. Og han byggjer på Peter (1 Pet 2, 13). Om dei er til å stole på, har vel i høg grad med livssyn og tru å gjere, så her vil du få ulike svar ut frå kven du spør.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for et godt og seriøst svar! Spørsmålet mitt var nok ikke helt alvorlig ment, da jeg syntes sitatet var veldig merkelig. Hadde noen sagt det i dag ville de vel blitt ansett som utilregnelige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge Serigstad