Alt fantes i bøkene, se så mange bøker, bøker nok til et helt liv, disse levende veggene som omgav meg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Liker slike bøker med en tett stemning som "Vinter i Maine", men jeg forstår ikke hevnmotiv. Og hvorfor er det alltid en person som velger å bo alene og nokså isolert, som tillegges slike egenskaper som hovedpersonen plutselig får? Hvorfor kunne ikke forfatteren latt ham skaffe en ny hund og ikke gjøre ham om til monster?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg ikke lest denne boka, men tanken er vel at for de som er isolerte og ensomme blir tapet desto større når de mister noen de er glad i? Man får følelsen av å ha mistet alt, uten å ha et nettverk til å hjelpe deg gjennom sorgen. En ny hund er kanksje en god hund, men likevel ikke den gamle hunden, på samme måte som en ny venn ikke vil fylle det samme tomrommet som en menneskevenn fylte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda Nyrud