Elspeth died while Robert was standing in front of a vending machine watching tea shoot into a small plastic cup.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Fantastisk begynnelse på en bok, og jeg datt rett inn i den. Elsket begynnelsen og leste med stor iver lenge, lenge.. fantastisk historie! Jeg syns til og med spøkelseshistorien var troverdig. Juhuu, som jeg koste meg med denne.

Det endret seg derimot et stykke ut i boka. Og mot slutten hadde jeg mest lyst til å slenge den i veggen. Jeg syns ikke Niffenegger klarte å ro i land det hun startet; svelget ikke vendingene boka tok og ble skuffa over opplagthetene i all mystikken. Så, for meg gikk denne fra å være "helt utrolig, nytelse, endelig - deilig å være i Niffeneggeruniverset igjen" til "blæh, godt å bli ferdig og jeg vet ikke om jeg gidder leser mer av forfatteren". Dumt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine Olsrød