London er stor.

Hvis vi kunne ta med oss London hjem og slippe den ned over vår egen hovedstad, ville den fylle mesteparten av indre Oslofjord og ta godt med seg av Nordmarka også. Med Buckingham Palace der vårt eget kongelige slott ligger, ville Londons utkanter true Hønefoss i nord, og ta for seg av Holmestrand i sør. I hvert fall Drammen.

Ikke engang Moss kunne føle seg helt trygg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du leser nå en av mine favorittbøker. Jeg trenger egenlig ikke å høre den som lydbok for jeg har den flotte stemmen hans inne i hodet etter å ha hørt kåseriene hans for mange år siden. Han var på en måte den "nye stemmen" fra London.
Jeg synest han har en egen "snert" i skriveformen sin, en slags talende tekst med ironi og humor.
Har lest de fleste av bøkene hans med glede. Han gjorde et godt forarbeid, var visst nok ofte å se både her og der i ulike institusjoner på leiting etter fakta. Jeg las en gang for lenge siden at han til og med fant opplysninger i noen nedstøvete arkiver som ikke hadde vært publisert før.
En dyktig historieforteller var han.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er vi nok heilt like. Ny kommentar kjem når eg er ferdig med lydboka. Gledeleg gjenhør med opninsavsnittet om London og Oslo, så eg måtte finne boka, leggje ho inn i samlinga og presentere sitatet. Særleg det om Moss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein