Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på retter som stjernekokkene lager når de skal lage mat til seg selv og/eller vennene sine.
Omtale fra forlaget
Norges (og dermed Verdens) beste kokker lager mat til seg selv! Terje Ness, Trond Moi, Tom Victor Gausdal, Kari Innerå, Lars Erik Underthun, Even Ramsvik og Jørn Lie forteller hva de helst lager til seg selv. En underholdende og interessant bok med fantastiske oppskrifter, vakre bilder som gir et annerledes innsyn i stjernekokkenes hverdag. Boken handler ikke om den maten stjernekokker vinner VM med. Eller den som skaffer restaurantene Michelin-stjerner. Den handler ikke om eksklusive og rådyre råvarer eller ekstreme kokketeknikker. Med denne kokeboken ville vi finne ut av hva slags mat stjernekokkene lager nå de puster ut mellom kraftanstrengelsene på restaurantkjøkkenet og skal servere mat til venner, familie, kokkekolleger eller bare til seg selv.
Forlag Intermekanika
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788299821957
EAN 9788299821957
Språk Bokmål
Sider 236
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket