The Madman's Daughter

av (forfatter).

Balzer + Bray 2013 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Rade Almudaffars eksemplar av The Madman's Daughter

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Gjennfortellinger

Lesedato

2013

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Balzer + Bray

Utgivelsesår 2013

Format Hardcover

ISBN13 9780062128027

Språk Engelsk

Sider 368

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Bokomtaler

"The madman's daughter" er en debautroman av Megan Shepherd og den første boken i en trilogi. Historien er inspirert av H.G Wells klassiker "The Island of Dr. Moreau" fra 1896. Historien finner med andre ord sted i slutten av 1800-tallet og handler om 16-år gamle Juliet Moreau. Juliet forsøker å leve et normalt liv, selv om farens skandale kaster en mørk skygge over hverdagen hennes. Som tjenestepike i London, er farens skandale en del av ryktene som svirrer rundt i byen. Problemet er at Juliet ikke har et bevis på at ryktene er sanne. Det sies at faren hennes, som forsvant etter konenes død, drev med ulovlige eksperimenter. Da Juliet finner ut at faren fortsatt er i livet og at han fortsatt driver med eksperimentene sine på en skjult eksotisk øy, er Juliet fast bestemt på å finne sannheten. Ledsaget av farens unge assistent Montgomery, og Edward, en mystisk ung mann som blir funnet bevistløs ute i havet, reiser Juliet til øya. Juliet finner snart ut at farens eksperimenter har gått for langt.

Denne romanen er på mange måter en gjennfortelling. H.G Wells roman "The Island of Dr. Moreau», men med en original tvist. Om du har lest "The Island of Dr. Moreau", så ser du at Megan Shepherd tar i bruk noen av de samme karakterene, men lar dem leve sitt eget liv i "The madman's daughter". Det jeg mislikte med romanen, var trekantdramaet som jeg synes tok vekk fokuset fra historien. Om du er glad i historisk fiksjon og gotiske thrillere, anbefales denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket