Teenage boss

bli sjef over pengene dine

av (forfatter).

Gyldendal 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (2 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Rasa Ziburkutes eksemplar av Teenage boss - bli sjef over pengene dine

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

sakprosa, norsk

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra forlaget

Er det mulig å bli smart med penger, uten å bli kjip og gjerrig?

Dette er en bok som skal hjelpe ungdommer med å få realisert drømmene sine, i hvert fall de som koster penger. NRK-suksessen «Teenage Boss» handler om tenåringer som får ansvar for familiens økonomi i én måned. Boka er basert på den populære tv-serien og gir ungdom alt de trenger av inspirasjon og kunnskap for å bli bedre til å styre sine egne penger. Det handler om å bli bevisst hva som gir uttelling, daglig droppe en liten utgift, følge med på mobiltilbud, lære seg nettbank ? og kanskje få seg en liten ekstrajobb. I tillegg til enkle tips gir boka nyttig og relevant basiskunnskap om budsjett, regnskap, forbruk, lån og sparing. Ved å kunne litt om økonomi får tenåringer mulighet til å ta ansvar og bli flinkere med penger ? før de skal ut og klare seg på egen hånd.
Lars Karelius Noer har hatt regi på fire av programmene i tv-serien «Teenage Boss». Han har også vært programleder i NRK Forbrukerinspektørene og har lang erfaring i å gjøre tungt økonomistoff om til underholdende og nyttig journalistikk.
.
..

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788205432871

EAN 9788205432871

Språk Bokmål

Sider 113

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 0 0 0 0

Bokomtaler

En sekser ble gitt til denne boka av to konfirmanter og deres familier som fordypet seg med stor interesse i kapitlene om forbruk - hva går egentlig pengene til? Boka ble en snakkis under konfirmasjonsfeiringen denne helgen. Jeg kan bare slutte meg til skrytet - en ikke-pekefinger-bok om hvordan unge kan styre pengene sine smart. Anbefales også for dem som har flyttet hjemmefra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok som omhandler ungdom og deres pengeforbruk. Hva vil du bruke pengene dine til? Tips om hvordan planlegge økonomi, sparing og budsjett. Anbefales ungdom fra 14 år og oppover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket