Mat og vin i vårt Piemonte

en guide til gode mat og vinopplevelser sett med våre helt personlige øyne

av (forfatter), Frode Refstad (forfatter), Eli Anne Refstad (illustratør) og Frode Refstad (illustratør).

Il sogno ed. 2009 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Per Christian Bakkens eksemplar av Mat og vin i vårt Piemonte - en guide til gode mat og vinopplevelser sett med våre helt personlige øyne

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

kokebøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I boka presenteres 45 vinprodusenter og 39 restauranter i Piemonte, derav ti av forfatternes utvalgte favoritter. I tillegg nevnes en håndfull gode barer og delikatessebutikker man kan besøke i samme region, samt noen gode hoteller og overnattingssteder.

Omtale fra forlaget

I løpet av de sju årene vi har bodd i denne fantastisk flotte delen av Italia, har vi fått muligheten til å nyte mange flotte måltider og deilige viner. Området er viden kjent for sine gode restauranter, tradisjonelle som innovative, og ikke minst sine enestående viner. Det har ikke vært enkelt å velge hvem som skulle få en plass i boken, og vi har lidd valgets kvaler underveis. Utvalget vi har endt opp med kan vi stå hundre prosent inne for. Dette er vinprodusenter vi har drukket vinene til og restauranter vi har besøkt mange ganger. I denne boken vil vi gi dere: 45 flotte vinprodusenter og 39 fantastiske restauranter, derav ti særskilt utvalgte favoritter. I tillegg nevner vi en håndfull gode barer og delikatessebutikker som vi håper vil bidra til å sette en ekstra spiss på besøket ditt i vår vakre del av Italia. Forord til boka er skrevet av Bibbi Børresen og Klaus Hagerup, de skriver blant annet: "To hyggelige, dyktige, norske vinprodusenter i Asti. Det høres ut som en drøm..." Forord til vindelen er skrevet av Arne Ronold, MW, som mener at: "Piemonte er med god margin Italias mest spennende region hvis man fokuserer på det gastronomiske..." Vi håper boken vil være til nytte og glede, og ønsker alle en vinøs matreise.

Bokdetaljer

Forlag Il sogno ed.

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788299804707

EAN 9788299804707

Omtalt sted Italia

Språk Bokmål

Sider 156

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket