Matguide for Oppland

en guide til spesielle matopplevelser

av (redaktør).

Fylkesmannen i Oppland, Landbruksavdelingen 2001 Spiral

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Per Christian Bakkens eksemplar av Matguide for Oppland - en guide til spesielle matopplevelser

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

kokebøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka presenterer 89 matsteder. Her finner du steder der du kan oppleve lokal tradisjonsmat, gourmetrestauranter, viltretter og mye mer. Matstedene som blir presentert i guiden er delt inn slik: spesielle spisesteder, deretter gårder som tar imot selskaper og lukkede arrangement, så fjellstuer og setrer og til slutt gårsbutikker og produsentutsalg. Guiden er bygd opp etter hovedferdselsårene i Oppland. Et oversiktskart i begynnelsen av guiden viser hvor alle stedene befinner seg. Det enkelte stedet er presentert med detaljkart og veibeskrivelse. Maten er beskrevet for hvert av de særpregede stedene, sammen med opplysninger om åpningstider, telefonnummer, hjemmeside, m.m.

Omtale fra forlaget

Matguide for Oppland
Matguide for Oppland presenterer 89 spennende matsteder. Her finner du steder der du kan oppleve lokal tradisjonsmat, gourmetrestauranter, viltretter og mye mer. Variasjonen er stor. Matstedene som blir presentert i guiden er delt inn slik: spesielle spisesteder, deretter gårder som tar imot selskaper og lukkede arrangement, så fjellstuer og setrer og til slutt gårsbutikker og produsentutsalg.
Guiden er bygd opp etter hovedferdselsårene i Oppland. Første kapittel tar for seg Lillehammer, Øyer og Gaustad. Deretter følger Gudbrandsdalen, Hadeland og Land, Gjøvik og Toten og til slutt blir Valdres presentert. Et oversiktskart i begynnelsen av guiden viser hvor alle stedene befinner seg. Det enkelte stedet er presentert med detaljkart og veibeskrivelse slik at guiden skal være praktisk og enkel å bruke for den reisende.
Maten er beskrevet for hvert av de særpregede stedene, sammen med opplysninger om åpningstider, telefonnummer, hjemmeside, m.m. Matguiden har opplysninger om stedets merkegodkjenninger. Disse merkeordningene er tatt med, Debiogodkjenning, dvs. økologisk produksjon, medlemskap i stiftelsen Norsk Gardsmat eller Norsk Kulturarv og godkjenning i forhold til Godt Norsk. De stedene som er tilgjengelig for rullestolbrukere er merket med rullestolsymbol.

Bokdetaljer

Forlag Fylkesmannen i Oppland, Landbruksavdelingen

Utgivelsesår 2001

Format Spiral

ISBN13 9788299584104

EAN 9788299584104

Omtalt sted Oppland

Språk Bokmål

Sider 144

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket