Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken handler om utviklingen i norsk kokeboklitteratur fra 1900 til i dag. Her kan man blant annet lese om hva 2. verdenskrig gjorde med maten og hvilke bøker og forfattere som satte spor etter seg på 1900-tallet. Forfatteren anbefaler i tillegg 11 av sine favorittkokebøker og gir tips til samlere. Boken inneholder også eksempler på tidligere tiders oppskrifter. Med kilder.
Omtale fra forlaget
Boken handler om utviklingen i norsk kokeboklitteratur fra 1900 til i dag. Her kan man blant annet lese om hva 2. verdenskrig gjorde med maten og hvilke bøker og forfattere som satte spor etter seg på 1900-tallet. Forfatteren anbefaler i tillegg 11 av sine favorittkokebøker og gir tips til samlere. Boken inneholder også eksempler på tidligere tiders oppskrifter. Med kilder.
Forlag Aftenposten
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788299743518
EAN 9788299743518
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 199
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket