Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

"Homo sapiens, too, belongs to a family. This banal fact used to be one of history's most closely guarded secrets."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Sometimes the rumor of an army is just as effective as the army itself,"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Cuz how do you know yer alive if you don't hurt?"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"På toppen av det hele, har jeg nettopp fått meg kjæreste, som til min store sorg og glede også liker leverpostei med rødbeter. Uten karvefrø. Tror jeg. Siden det er jeg som er den mer erfarne i faget, er det naturlig at jeg smører hans brødskiver også. Egentlig mest fordi jeg insisterer, da. Innerst inne tror jeg ikke han ville kommet til å fjerne karvefrøene hvis det var opp til ham, men det betyr ikke at han ikke synes det er irriterende, han også.

Jeg holder oppriktig talt ikke ut tanken på at jeg kanskje blir stående i totalt 180 timer det kommende året og pirke karvefrø ved kjøkkenbenken. Dere må redde meg."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

“Lies we tell ourselves are the ghosts that haunt the empty house of midnight.”

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBenedicteHilde Merete GjessingIngunnJVannflaskeRufsetufsaLisbeth Marie UvaagAnne Berit GrønbechBerit RLilleviAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngeborgBjørg Marit TinholtToveKirsten LundCamillaHege LGodemineJulie StensethAlice NordliBjørg L.Christoffer SmedaasStig TCamillaLinda RastenReidun SvensliVibekeandreas h. o.HeidiDemeterAud- HelenJohn LarsenReadninggirl30Thomas Røst StenerudHarald KIngeborg GBeathe SolbergHanne Kvernmo RyeKarin BergEmil Christiansen