Læring og ressursutvikling i arbeidsmiljøet

pedagogisk arbeidslivspsykologi i forskning og praksis

av (forfatter).

P. Moxnes 2000 Heftet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Anita Menkeruds eksemplar av Læring og ressursutvikling i arbeidsmiljøet - pedagogisk arbeidslivspsykologi i forskning og praksis

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Faglitteratur

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken presenterer ideer og forskningsresultater fra mange forskjellige fagområder innen samfunnsvitenskapen, først og fremst psykologi og pedagogikk. Den har med praktisk opplæringsvirksomhet å gjøre, og prøver å se på arbeidsplassen ikke bare som et sted for arbeid, men også som et sted for læring og ressursutvikling. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Læring og ressursutvikling i arbeidsmiljøet Denne boken er tenkt som en hjelp til folk og organisasjoner som ønsker å lære. Den presenterer ideer og forskningsresultater fra mange forskjellige fagområder innen samfunnsvitenskapen - først og fremst psykologi og pedagogikk. Men særlig har den med praktisk opplæringsvirksomhet å gjøre. Den prøver å se på arbeidsplassen ikke bare som et sted for arbeid, men også som et sted for læring og ressursutvikling. Gjennom denne boken foreligger for første gang en større oversikt over den litteratur og forskning som behandler spørsmålet om læring og ressursutvikling i arbeidsmiljøet. Boken tar opp spørsmål om hvordan vi kan tenke oss utdanning i arbeidslivets regi, hvilke mål#31;settinger slik laering skal ha, hvilke læringsprinsipper som i dag er aktuelle, hvordan erfaringslæring kan organiseres, og hvilke faktorer i bedriftsorganisasjonene som hemmer og fremmer slik læring. Boken vil være til hjelp for alle som i teori eller praksis arbeider med opplæringsspørsmål - opplæringsfolk i bedriftene, pedagoger, lærere, kursplanleggere - ja, alle med interesse for voksenopplæringsspørs#31;mål.

Bokdetaljer

Forlag P. Moxnes

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788291558011

EAN 9788291558011

Språk Bokmål

Sider 210

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket