The last graduate

a novel

av (forfatter).

Del Rey 2021 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.67 (3 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Maris eksemplar av The last graduate - a novel

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Fantasy og sci fi

Lesedato

2023

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Our beloved school does its best to devour all its students-but now that I've reached my senior year and have actually won myself a handful of allies, it's suddenly developed a very particular craving for me. And even if I somehow make it through the endless waves of maleficaria that it keeps throwing at me in between grueling homework assignments, I haven't any idea how my allies and I are going to make it through the graduation hall alive. Unless, of course, I finally accept my foretold destiny of dark sorcery and destruction. That would certainly let me sail straight out of here. The course of wisdom, surely. But I'm not giving in-not to the mals, not to fate, and especially not to the Scholomance. I'm going to get myself and my friends out of this hideous place for good-even if it's the last thing I do. With keen insight and mordant humor, Novik reminds us that sometimes it is not enough to rewrite the rules-sometimes, you need to toss out the entire rulebook.

Bokdetaljer

Forlag Del Rey

Utgivelsesår 2021

Format Heftet

ISBN13 9780593357286

EAN 9780593357286

Serie The Scholomance (2)

Genre Fantasy

Språk Engelsk

Sider 400

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 1 0 0 0

Bokomtaler

Etter å ha ligget på skal-leses haugen min med bøker i litt over en mnd nå, så har jeg endelig fått lest bok 2 i denne serien. Det er fortsatt spennende og jeg liker veldig godt hovedkarakteren Galadriel. Jeg er glad den lille cliffhangeren på slutten av forrige bok ikke ødela for mye for handlingen videre. Men det skal sies at slutten på denne boken var noe frustrerende, ikke dårlig, men frustrerende. Det både er og er ikke en cliffhanger, men den hadde sårt trengt en epilog. Men det er tydelig at forfatteren vet hva hun gjør for å dra leseren videre til neste bok. Well played, Naomi. Well played.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Følger opp "A Deadly Education" på en fortreffelig måte, og jeg gleder meg til å lese den siste boken i trilogien. Synes Novik har kokt i hop en fantasybok litt til side for det "typiske", og at hun i tillegg skriver godt og tidvis humoristisk selv om handlingen til tider er ganske så dyster. Selv om denne serien er veldig annerledes fra de andre bøkene hennes, vil nok språket og stilen gjøre at man kan nikke gjenkjennende også til disse bøkene (om man har lest Novik før).

Det er fortsatt som et slags Harry Potter-univers, men med elever som går med chokere og sort neglelakk (i overført betydning). El, som er hovedpersonen her, er en karakter man etter hvert blir glad i. Og man setter pris på hennes sarkastiske og galgenhumoristiske vesen. Og bare så du er advart; om du leser denne boken så er du omtrent "nødt" til å lese den siste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "A deadly education - a novel" av Naomi Novik
Alle bokanbefalinger for dette verket