Bor nå 3 uker i en liten fjell landsby; Vico Pancellorum utenfor Lucca. Har lest endel før og nå under oppholdet. Det handler mye om god mat...


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hva med Klaus Hagerup og Bibbis Svarte haner og ville griser? Den er ikke en stor litterær opplevelse akkurat, men det er en Toscana feel-good-bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset - det er vel også en fra Piemonte.... Skal få tak i de når jeg kommer hjem - så varer Italia følelsen litt lenger håper jeg;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den har jeg ikke lest. Kom nettopp tilbake fra et lengre opphold i Toscana selv, så jeg skal prøve å finne noen bøker fra leselista du hadde satt opp for nettopp å forlenge følelsen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

=)
Vico er en fantastisk sjarmerende liten landsby, og den lokale restauranten kan anbefales på det varmeste - da vi var der for 3 år siden hadde servitøren (datteren i huset) det svært moro med å lære seg norsk; Be om 'pasta med soppesaus' på norsk ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Enig med deg! Spiste middag der i går, og hun sa både sopp og pasta på norsk - så godt jobbet! Vi nyter gode dager med foccatia, ost, vin og annet italiensk snadder - måtte tiden gå langsomt, og mange bøker bli lest!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil