Gråter veldig lett av filmer, men bøker derimot, de er det færre av. Derfor tenkte jeg at ei liste over bøker som får meg til å gråte, eller på randen til å gråte, kan være interessant med tiden.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg gråter sjelden av både filmer og bøker. Men da jeg leste Regines Dagbok var det gjort. Det blei for sterkt for en mann på 48 år å lese om Regines kamp for å overleve kreften. Har enda ikke lest om Kristoffer i Vestfold som døde, Ragnhild Hellsengreen i Bergen og Pappas Prinsesse, om utukt og drap. Jeg har noen tårer igjen og trur disse kan løsne noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikte