Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken gir et bilde av norske tradisjonskaker og desserter. Oppskriftene er nennsomt juster slik at det er mulig å følge dem selv i dagens moderne kjøkken. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Verket NORSK MAT FRA LANDSDEL TIL LANDSDEL gir et fascinerende bilde av norsk matkultur. Varianter av enkelte retter finnes som tradisjon flere steder i landet, og mange retter er høyst lokale. I dette bindet er det samlet oppskrifter på kaker og desserter fra hele landet.
Norsk matkultur og norske mattradisjoner er verdier som var i ferd med å forsvinne, men tradisjonelle oppskrifter er avhengig av overføring fra generasjon til generasjon for å holdes levende, samtidig som de er under press fra dagens sterke internasjonalisering av norske matvaner. Heldigvis ser vi at sansen for gode norske råvarer og dermed også interessen for tradisjonell utnyttelse av dem er stor blant trendsetterne i den nye generasjonen kokker. I dette bokverket finnes oppskriftene, til glede for interesserte i alle aldre, profesjonelle kokker som glade kjøkkenamatører.
Verket NORSK MAT FRA LANDSDEL TIL LANDSDEL gir et fascinerende bilde av norsk matkultur. Varianter av enkelte retter finnes som tradisjon flere steder i landet, og mange retter er høyst lokale.
Les også:
Området rundt Oslofjorden
Festmat
Vestlandet
Hverdagskost
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788202233624
EAN 9788202233624
Serie Norsk mat fra landsdel til landsdel
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 102
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket