Store norske kokebok

og appetittleksikon

av (forfatter), Henry Notaker (forfatter), Lars Paulsson (illustratør), Kent Jardhammar (illustratør) og Anna Crælius (oversetter).

Gyldendal fakta og Kunnskapsforlaget 2004 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

lillevills eksemplar av Store norske kokebok - og appetittleksikon

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Mat og drikke

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en grunnbok for nybegynneren på kjøkkenet, en håndbok for avansert matlaging og et oppslagsverk. Boken inneholder 1500 oppskrifter på norsk tradisjonsmat og retter med inspirasjon fra fremmede himmelstrøk, 1000 fargebilder som viser de ferdige rettene og 500 trinn for trinn-bilder på teknikkene du får bruk for. De fleste oppskriftene kan også tilberedes i mikrobølgeovn. Tidsangivelser viser hvor lang tid du må beregne på å lage retten. Boken har også et eget festkapittel med menyer for enhver anledning, vintips, coctails og longdrinks. Har matleksikon, register og omregningstabell. Appetittleksikonet inneholder opplysninger, anekdoter, innfall og personlige minner om mat. Her får vi vite navnebetydninger, hvordan råvarer og retter er behandlet og tilberedt gjennom tidene m.m. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Dette er en grunnbok for nybegynneren på kjøkkenet, en håndbok for avansert matlaging og et oppslagsverk. Boken inneholder 1500 oppskrifter på norsk tradisjonsmat og retter med inspirasjon fra fremmede himmelstrøk, 1000 fargebilder som viser de ferdige rettene og 500 trinn for trinn-bilder på teknikkene du får bruk for. De fleste oppskriftene kan også tilberedes i mikrobølgeovn. Tidsangivelser viser hvor lang tid du må beregne på å lage retten. Boken har også et eget festkapittel med menyer for enhver anledning, vintips, coctails og longdrinks. Har matleksikon, register og omregningstabell. Appetittleksikonet inneholder opplysninger, anekdoter, innfall og personlige minner om mat. Her får vi vite navnebetydninger, hvordan råvarer og retter er behandlet og tilberedt gjennom tidene m.m. Har litteraturliste.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal fakta Kunnskapsforlaget

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788257315276

EAN 9788257315276

Språk Bokmål

Sider 1040

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket