Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Boken er en hyllest til landet, folket og ikke minst til det thailandske kjøkken. Bredden og mangfoldigheten i det thailandske kjøkken vises tydelig i denne praktfulle samlingen klassiske oppskrifter fra de fire store landområdene som utgjør dagens Thailand. Fra Sør-Thailand, hvor den kulinariske innflytelsen fra Malaysia er åpenbar, kommer fristende karriretter og sjømat. Sentralsletten med Bangkok som pulserende sentrum er landets mest fruktbare område med en sann overflod av friske råvarer. Nord-Thailand har sitt eget særpregete kjøkken med en spesiell klebrig ristype som basis for retter som er generelt mildere i smaken enn i de andre regionene. I Nordøst-Thailand er påvirkningen fra nabolandet Laos tydelig, og her spares det ikke på sterke krydder i forberedelsen av de kulinariske nytelser. I likhet med de andre bøkene i En kulinarisk reise-serien, er Thailand en inspirerende opplevelse - til spennende eksperimenter i eget kjøkken, til gjenopplevelse av glade ferieminner eller en reise i fantasiens grenseløse rike.
Forlag Grøndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788250425149
EAN 9788250425149
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket