Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på forskjellige retter hvor sopp er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på tapas, supper, bakverk, for-, små- og hovedretter. Den har også oppskrifter på diverse tilbehør og gir råd for soppturen.
Omtale fra forlaget
"Sopp på menyen er et praktverk i utseende og innhold. En bok vi bare må ha. Årets julegave til venner og familie?" skriver Inger Egeland i Sopp- og nyttevekstforbundets tidsskrift. "Et funn av en bok, vakker, informativ, innholdsrik,! Jon M. Lund i Vårt Land. "Det er ingen andre norske bøker om sopp og mat som kommer opp mot denne," Leif Ryvarden.
Forlag Kolibri forl.
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788279170242
EAN 9788279170242
Språk Bokmål
Sider 179
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket