Livets dans

om kjønn, krig og kjærlighet

av (forfatter).

Humanist forlag 2004 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Kjetil Hopes eksemplar av Livets dans - om kjønn, krig og kjærlighet

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Vitenskap

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren presenterer her den mest oppdaterte biologiske og psykologiske forskningen på kjønn. Betydningen av kjønn og kjønnsforskjeller kommer vi ikke utenom hvis vi skal forstå oss selv. Nyere forskning innen biologi og psykologi viser at svært mye av hvordan vi mennesker tenker og handler har sin årsak i det grunnleggende spillet mellom kjønnene. Et spill som begynte for millioner av år siden, og som vi aldri blir ferdige med. Med litteraturliste.

Omtale fra forlaget



De fleste mennesker streber eter å bli forelsket, finne en partner, oppleve kjærlighet og stifte familie. Livet er det ultimate realityshow.
Betydningen av kjønn og kjønnsforskjeller kommer vi ikke utenom hvis vi skal forstå oss selv. Kjønn er også mer enn kjønnsroller - det er selve forutsetningen for vår eksistens. Men hvorfor er sex så spennende? Og hva kan sex og vold ha med hverandre å gjøre?
Nyere forskning innen biologi og psykologi viser at svært mye av hvordan vi mennesker tenker og handler har sin årsak i det grunnleggende spillet mellom kjønnene. Et spill som begynte for millioner av år siden, og som vi aldri blir ferdige med.

Vitenskapsjournalist Bjørn Vassnes har i flere år samlet den viktigste og mest oppdaterte biologiske og psykologiske forskningen på kjønn. Livets dans handler om nettopp dette temaet, kanskje det viktigste temaet av alle.


Bokdetaljer

Forlag Humanist forlag

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788290425802

EAN 9788290425802

Språk Bokmål

Sider 164

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket