Og Gud ombestemte seg

fordi hans folk våget å be

av (forfatter) og Susan Devore Williams (medforfatter).

Hermon 1991 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Ingebjørgs eksemplar av Og Gud ombestemte seg - fordi hans folk våget å be

Lesetilstand

Leser denne nå

Hylle

Oppbyggelse

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Kan bønn virkelig få Gud til å ombestemme seg? Det er spørsmålet Broder Andreas utforsker i denne boken, som gir et innblikk i en uvanlig form for bønn. Han henter eksempler både fra Bibelen og fra sin egen tjeneste for den lidende kirke, og viser hvordan Gud ombestemte seg ved flere anledninger, fordi hans folk bønnfalt ham om å gjøre det.

Omtale fra forlaget

Kan bønn virkelig få Gud til å ombestemme seg?Det er vanskelig å forestille seg en slik mulighet. Gud vet da vel om alt som kommer til å skje, og Han har vel allerede bestemt seg for hva Han vil gjøre.
Eller har Han det?
Det er spørsmålet Broder Andreas, forfatteren av bestselgeren "Med Guds Ord gjennom jernteppet" utforsker i denne boken, som gir et tankevekkende innblikk i en uvanlig form for bønn. Han henter eksempler både fra Bibelen og fra sin egen tjeneste for den lidende kirke, og viser hvordan Gud faktisk ombestemte seg ved flere anledninger, nettopp fordi hans folk bønnfalt Ham om å gjøre det.
En så modig bruk av bønn vil naturligvis tiltrekke fiendens oppmerksomhet, forklarer broder Andreas. Faktum er at ingenting forårsaker så mye oppstand i den ondes leir som det at vi lever så nær Gud at vi tør be Ham om å ombestemme seg. Kristne som gjør slikt vil oppleve åndelig motstand som aldri før. Med dyp innsikt og praktiske råd utfordrer broder Andreas kristne til å våkne opp av tilfredshetens slumring og avlegge sin fatalistiske holdning. Det er mulig å kjenne Guds vilje, og det er mulig å få Gud tilå ombestemme seg . gjennom bønn.

Bokdetaljer

Forlag Hermon

Utgivelsesår 1991

Format Heftet

ISBN13 9788273411686

EAN 9788273411686

Språk Bokmål

Sider 155

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket