Ingen hylle
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka ser på hva slags mat enzymsystemet, immunsystemet og stoffskiftet vårt er blitt tilpasset i løpet av den tida mennesket har eksistert. Forfatteren hevder at såkalte livsstilssykdommer skyldes kroppens manglende tilpasning til vårt moderne kosthold. Han sier at man kan forebygge folkesykdommer som diabetes type 2, overvekt, hjertesvikt, kreft og aldersdemens ved å tilpasse kostholdet fra tidlig steinalder til vårt eget kosthold. Har register.
Omtale fra forlaget
Boka tar for seg kosthold i et evolusjonsperspektiv - og belyser sammenhengen mellom kosthold og moderne folkesykdommer. Forfatterens utgangspunkt er at mat som har vært tilgjengelig for mennesket gjennom hele evolusjonen også er det beste for oss. Det betyr mer kjøtt, fisk, grønnsaker, nøtter og frukt og mindre korn, bønner, melk og sukker. Boka er et viktig faglig bidrag i debatten om kosthold og dets betydning for moderne folkesykdommer.
Forlag Humanist forlag
Utgivelsesår 2005
Format Heftet
ISBN13 9788290425864
EAN 9788290425864
Språk Bokmål
Sider 313
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket