Ingen lesetilstand
Ingen hylle
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Australierne er vant med å fylle spiskammeret med matvarer fra alle de fire hjørner av kontinentet. Bondeost og friske landbruksprodukter fra Victoria, sjømat og epler fra Tasmania, ris og vin fra New South Wales, oliven og vilt fra South Australia, tropiske frukter og oksekjøtt fra Queensland, hvete fra Western Australia og aborginernes produkter fra bushen i NorthernTerritory. Med ordliste og oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Australierne er vant med å fylle spiskammeret med matvarer fra alle de fire hjørner av kontinentet. Bondeost og friske landbruksprodukter fra Victoria, sjømat og epler fra Tasmania, ris og vin fra New South Wales, oliven og vilt fra South Australia, tropiske frukter og oksekjøtt fra Queensland, hvete fra Western Australia og aborginernes produkter fra bushen i NorthernTerritory. Med ordliste og oppskriftsregister.
Forlag Grøndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788250425781
EAN 9788250425781
Omtalt sted Australia
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket