The Fill-In Boyfriend

av (forfatter).

Harperteen 2015 Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (3 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.co.uk

Elenas eksemplar av The Fill-In Boyfriend

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

YA contemporary

Lesedato

2015

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Harperteen

Utgivelsesår 2015

Format Paperback

Språk Engelsk

Sider 352

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 1 0 1 0

Bokomtaler

Forfatter: Kasie West
Utgitt: 5. mai 2015
Forlag: HarperTeen
Språk: Engelsk
Medium: Kindle

Boken handler om Gia som blir dumpet rett før hun skal gå inn med kjæresten på ballet. I frykt for at vennene hennes ikke skal tro at han ikke eksisterte tvinger hun eneste gutten som er igjen på parkeringsplassen til å bli med henne. 'Fill-in Bradley' som hun kaller han gjør en super jobb, men forlater ballet tidlig. Selv om han bare skulle fylle inn for eksen er hun interessert i å lære mer om denne sjarmerende gutten.

Sel om det høres ut som et ekstremt klisje og rart konsept syns jeg det var utrolig bra gjennomført. Gia er en karakter som utvikler seg mye gjennom boken, og 'Fill-in Bradley' er super sjarmerende. Etter hvert i boken utvikler de et vennskap der de av og til fyller inn for hverandres ekser eller som hverandres nye kjærester. Men etter hvert blir det uklart hvor linjen mellom dem egentlig går.

Gia utvikler seg som sagt veldig yme. Til å begynne med er hun bildet av perfekt, hun svarer ikke foreldrene frekt, hun klager aldri og det meste går alltid hennes vei. Etterhvert møter hun på ulike utfordringer og hun begynner å se at verdenen hennes ikke er så perfekt som hun kanskje hadde trodd.

Boken er skrevet av Kasie West. I mine øyner kan ikke Kasie West skrive en fårlig bok. Fra det øyeblikket du plukker den opp til du legger den ned (etter at du har lest den ferdig..) så har du vært med på en følelsesladet berg og dalbane. Det blir latter, tårer, frustrasjon og sympati. Hun får meg til å gøle så mye på så kort tid, og det er derfor jeg elsker bøkene hennes.

Anbefaler denne til alle som øsnker en kort og søt bok om romanse. Perfekt for sommerkvelder eller å ha med seg på solen Den er kjempesøt og konseptet er bedre gjennomført enn du tror når du leser bakpå boken. Jeg ble veldig glad i hovedkarakterene og klarte ikke å legge denne boken fra meg. Leste den faktisk ut en natt i eksamensperioden.. (bare for å demonstrere hvor bra jeg syns den var)

5 / 5

http://boknerd.blogspot.no/2015/05/the-fill-in-boyfriend-av-kasie-west.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket