Nightshade

witches war series

volume 1

av (forfatter).

2011 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Elenas eksemplar av Nightshade - witches war series

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Paranormal

Lesedato

2012

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra forlaget

She can control her pack, but not her heart . . .'I wanted him to kiss me-wished he could smell the desire that I knew was pouring off me. You can't, Calla. This boy isn't the one for you.'Calla Tor has always known her destiny: graduation, marriage and then a life leading her pack. But when she defies her masters' laws to save a human boy, she must choose. Is one boy worth losing everything?

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9781907410284

EAN 9781907410284

Genre Fantastisk litteratur

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Forfatter: Andrea Cremer
Først utgitt: 19. Oktober, 2010
Forlag: Atom
Språk: Engelsk

Boken handler om Calla, en søtten år gammel jente som kan skifte mellom å være menneske og ulv, en Guardian. The Guardians tjener en gruppe med magikere The Keepers. Calla har fått i oppgave som alfa i sin flokk og gifte seg med Ren, en alfa fra en annen flokk. Sammen skal de slå sammen flokkene og jobbe som guardians for The Keepers. Calla har alltid følgt ordrene uten å stille spørsmål, men nå begynner hun å stille spørsmål ved hva The Keepers forventer av henne og måten de styrer på. Også er det mennesket Calla redder fra døden, Shay. Hvem er denne gutten og hvorfor er han så viktig for The Keepers?

Calla er protagonisten og vi leser boka fra hennes perspektiv. Jenta er tøff med en myk side, og etter å ha lest om henne og reaksjonene hennes satt jeg ofte igjen med et smil. Hun er alfa og som gjengens leder er det hun som tar avgjørelsene. Opp trent som Guardian vet hun hvordan hun skal sloss og beskytte dem hun er glad i, men samtidig får vi se en mer usikker side av Calla. Problemstillingene hun står over for, om hvem hun kan stole på er med på å utvikle karakteren gjennom boka.

Jeg digget denne boka. Den eneste boka jeg har lest om varulver tidligere er Linger, og bøkene kan ikke sammenlignes en gang. Linger er en søt bok om personer som ønsker normale liv, en mer indie versjon av en bok, mens dette er et kick-ass eventyr. Calla er bad ass, men santigit har en personlighet som er lett å relatere til. Flokken hennes, vennene hennes er fantastiske karakterer og jeg forelsket meg i hver og en av de. Karakterene er veldig bra og variert oppbygget. Ren og Shay er også totale motsetninger men to av karakterene som gjør boken interessant. Altså: det beste med boken var karakterene, men den er også utrolig bra skrevet og har et interessant plot.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket