Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Nice people don't necessarily fall in love with nice people.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du prøver heile livet å bli tilfreds, men du kjem aldri dit, for du legg til sides alt det viktige, du legg alle viktige ting til sides mens du ventar på den dagen i livet ditt som aldri kjem.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Eg liker kveldane seint i august når mørket kjem snikande tilbake og månen rullar heilt fremme på fjellkammen. Eg veit ikkje, det er noko gale med dei lyse sommarnettene. Det er som om dei er vaska på feil program.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble du tatt, var det rett opp i et tre med et reip rundt halsen; grov hamp mot den mjuke huden, noen slo hesten på baken og så forsvant den under beina dine, og du løp for livet i løse lufta mens nettopp livet ditt passerte i revy med svakere og svakere bilder til bildene ble tomme for deg sjøl og alt du hadde sett, og fulle av tåke, og til slutt ble de svarte. Bare femten år, tenkte du som det siste, det var ikke mye, og det for en hest, og så var det så altfor seint.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AjiniakraBjørn SturødMadameIngunn SFriskusenTrude JensenMarianne TAnne Lise JohannessenErlend Rødal VikhagenGroTheodor ØsternGjermund  HaugeTherese LierLailaEllen E. MartolTone Maria JonassenKirsten LundMonica CarlsenFindusAnneWangKjell PTheaTove Obrestad WøienAnniken RøilTine SundalTurid KjendlieJan-Olav SelforsElinBeHegeLars MæhlumLesevimsaTrygve JakobsenAnniken LSolveigBookiacMarianne  SkageTom-Erik FallaMarit HåverstadRufsetufsaGro-Anita Roen