Ingen lesedato
Favoritt!
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken tar leseren med på en reise gjennom lokale mattradisjoner og lokal kulturhistorie. 14 ulike steder blir presentert. Boka kan brukes som en veiviser for severdigheter i regionen, samtidig som den inneholder mange oppskrifter som gir en smakebit av det denne regionen har å tilby av matkultur. Med register og smakskart.
Omtale fra forlaget
Bli med til noen av Oslos mest særegne spisesteder og nyt velsmakende mat og lokal kulturhistorie. Sett deg til bords på Bogstad Gård, Dyna fyr, Skjennungstua eller et av de andre 14 stedene på menyen. Boken presenterer deg for stedenes historie og menneskene som er der i dag. Detaljerte oppskrifter gir deg muligheten til selv å lage alle rettene som settes fram. Dette er forfatternes tredje kulturistoriske kokebok. Den serverer rause porsjoner med smak av Oslo. Velbekomme!
Forlag Bak syv blåner
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788292255032
EAN 9788292255032
Omtalt sted Oslo
Språk Bokmål
Sider 132
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket