He he......vet ikke om jeg har noen mørke sider akkurat, men jeg setter stor pris på mørke boksider, ja!!!:-D Spesielt den sjangeren som kalles Gothic. Men jeg har nylig måttet legge fra meg en bok fordi jeg ikke taklet innholdet. Jeg holdt ut gjennom mange sider, men så ble det for voldelig. Det var Politi av Jo Nesbø. En bok åpenbart de aller fleste andre takler helt utmerket........!! ;-) Har du lest den??

Godt sagt! (1) Varsle Svar

HERLIG!! :) :) Det er godt å bevare den guttungen tror jeg, og ikke glemme den helt spesielle, magiske gleden en hadde ved bøker da en var liten. God Helg!! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flere der ute som har nedtelling til oppfølgeren kommer i januar?? Ryktet sier at handlingen vil bli lagt til Norge. Spennende, spennende!!! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var toppen av lykke da jeg fikk denne boka i bursdagsgave da jeg ble 11 år i 1985 :) :) !! Jeg husker følelsen ennå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så utrolig koselig å høre. Det gjorde min mamma for meg også. Hun leste den utallige ganger og jeg ble ALDRI lei :) ! Den dag i dag - når jeg åpner boka og leser de første linjene - hører jeg stemmen til mamma inne i hodet mitt mens jeg leser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er fantastisk hvordan enkelte barnebøker alltid forblir like magiske i minnet uansett hvor gammel man blir. Herlig er det!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken elsket jeg så høyt som barn at jeg fortsatt må bla i den innimellom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når vinden uler rundt hushjørnene og skumringen senker seg over en mørk november-kveld - LES DISSE!!!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Erlend Løvseth HeimsvikAlice NordliHilde H  HelsethOleToneKathrine HaaheimHanne MidtsundMarit MogstadSynnøve H HoelellinoronilleSolveigVannflaskegretemorFrode Eie LarsenTine SundalKaroline in WonderTone SundlandTorill Elisabeth RevheimJennyAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVibekeReidun SvensliTheaMonaBLtuhamreingar hHarald KKitsuneRune U. FurbergnefertitiBjørn SturødMangosaft45TanteMamiealpakkaReidar SolbergmoiraIngeborg GVidar RingstrømGroEileen Børresen