Den ble lest av alle. På tbanene hos tannlegen , årets snakkis . Vi ble alle berørt .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig bok . Ikke stor litratur , ingen Idas dans men den gjorde inntrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig bok . Hevnen skal nytes kald

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fremdeles spennede krim bok .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viktig bok som fyller " hull " når en mister noen i selvmord . Men den ble noe upersonlig fra medforfattere. Men det er jo ikke trøst for dette . De er borte , noen kunne kanskje vært reddet om hjelpeaparatet ikke var så hjelpesløst så redd for å bruke tvang . Men det er en annen sak . .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Diagnosen i dag kalles DID . Og det er vanlig å bli mistrodd på at folk kan være så " jævlige" . Og at det må være falske minner . Godt hjulpet av spekulative Hollywood filmer. Og ikke minst er diagnosen flittig brukt som forklaring på mordmysterier i bøker og tv serier . Ikke lett å skulle fortelle at en har nettopp Did da. Ikke alle pasienter har like voldsomme opplevelser som barnet i vannlilje . Men et vært overgrep mot er barn er jævlig og for noen blir det å " glemme" å overleve . Helt til du ikke klarer glemme mer . Og er du heldig møter du noen som forstår hva du feiler . Hvorfor ting blir glemt , en gjentar alt en sier , aner ikke hvordan en har kommet seg fra et sted til et annet osv . De fleste får feildiagnose , feil behandling og mange tar sitt liv. Boka er ille å lese men det er verre å forstå at den hyggelige faren , bror , venn onkel eller naboen faktisk ikke var hyggelig men ødla livet ditt . Alvdal saken har vel vist at så jævlig kan folk være .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LeseaaseAnne Berit GrønbechLilleviMarit AamdalOlemoiraIngunn ØvrebøGro Anita MyrvangKirsten LundAliceInsaneKaroline in WonderMarit Håverstadkjell kHegeIdaHilde H  HelsethHeidi Nicoline ErtnæsHildaSolgunnIngunn SNeda AlaeiToneEgil KristiansenNina J.B.alpakkaMarianne  Skageingar hLibraritas vJulie StensethCathrine PedersenSimen "Boktimmy" IngemundsenTorill Elisabeth RevheimThomas KlakeggritaolineTonesen81Dolly DuckBeathe SolbergMaren Hjelle AuneGro-Anita RoenIngvild S