Den store asiatiske kokeboken

Orginaltittel "The Essential Asian Cookbook" ISBN 3829031254

av (forfatter), Jane Bowring (redaktør), Jane Price (redaktør), Luis Martin (fotograf) og Karin Jacobsen (oversetter).

Könemann 1999 Helbind

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Cato Haugens eksemplar av Den store asiatiske kokeboken - Orginaltittel "The Essential Asian Cookbook" ISBN 3829031254

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

Matlaging - Dewey 641

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Könemann

Utgivelsesår 1999

Format Helbind

ISBN13 9783829031257

Språk Bokmål

Sider 304

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Haugen Boks omtale:
Den store asiatiske kokeboken er en enestående guide til det asiatiske kjøkken og presenterer friskduftende og fargerike matretter i alle mulige varianter. For bare noen få år siden forbandt de fleste av oss asiatisk matlaging med kinesisk og indisk mat, men i dag er malaysisk, vietnamesisk, thailandsk og japansk mat på full fart inn i de tusen hjem. Denne boken hyller og avmystifiserer Østens smaker. Her finner du både tradisjonelle og nye oppskrifter og praktiske råd om kjøp og bruk av asiatiske ingredienser. En perfekt oppslagsbok for enhver som ønsker å lage sin egen asiatiske mat.
http://www.haugenbok.no/visverk.cfm?cid=129964

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket