Den store boken om Norge

oppslagsbok for barn og unge

av (forfatter).

Gyldendal 2004 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Cato Haugens eksemplar av Den store boken om Norge - oppslagsbok for barn og unge

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

På lager i Rælingen

Lesedato

2013

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka har flere kart der steder som kan være av spesiell interesse for barn er merket av, en statistikksamling med oversikt over lengste fjord, høyeste fjell, varme- og kulderekorder, største byer, lengste tunneler. Boka er også en reiseguide som opplyser om hva som er verd å se når man er på reise, og den har en geografidel som egner seg til skolearbeid. Geografidelen presenterer generelle fakta og andre opplysninger om de respektive landsdeler, fylker og byer. Har register.

Omtale fra forlaget

Alt om Norge: Atlas, fakta og reisetips Barnas Norgesatlashar funnet veien til 30 000 norske hjem. Nå kommer det etterlengtede oppslagsverket Den store boken om Norge. som hele familien vil ha glede av. Det er både et klassisk atlas med kart over alle deler av landet og en praktfull faktabok om Norge. Her er også mengder av tips om hva som er verdt å se på korte eller lange turer.Boken kan brukes som:* Referanseverk i familiebiblioteket. Boken har kart i toppkvalitet, et vell av lekre fargebilder og en innholdsrik og lettlest tekst.* Oppslagsbok i forbindelse med skolearbeid. Landsdeler, fylker og byer er presentert slik at vi blir bedre kjent med landet og menneskene.* Statistikksamling om norske forhold, som største bedrifter, lengste fjorder, høyeste fjell, varmeste vær og lengste tunneler.* Reiseguide. Boken er velegnet til planlegging av turer. Kartene er utstyrt med egne symboler for attraksjoner med appell til barn.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788205306196

EAN 9788205306196

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 249

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket