Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 4 av 4 bokomtaler

Gjør deg klar for morsom grøss og overnaturlige hendelser. Edward og Kasper må nok en gang redde Grimsrud fra en tragisk skjebne, da de ved en tilfeldighet kommer over en gammel bok med mørke krefter. Noen ønsker å åpne portene til gammel ondskap!
Dette er bok 2 i Edward Rubikons mysterier som kan leses for seg. Boka blander inn tegneserier og føles derfor lett å lese. Ler du av Gutta i trehuset og Kaptein Supertruse men savner et snev av grøss og gru er denne boka midt i blinken for deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker bøkene om Poka og Mina, passer perfekt for de som akkurat har lært å lese. Korte avsnitt på hver side, i tillegg til veldig fine historier! Nesten litt hverdagsfilosofi..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Serie om tre venner som løser mysterier. Veldig lettlest, så passer egentlig for de som er ferdig med LasseMaja og hvor Kunstdetektivene blir for lang. Men mysteriene er ganske så heftige, smugling, narkotika, mc-gjenger, våpen o.l. Så altså perfekte for de som ikke leser godt ennå, men trenger litt mer action enn f.eks. LasseMaja..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Klok bok med vakre illustrasjoner om tap av mor. Tar for seg hvordan sorgen arter seg for en liten gutt fra sjokk og sorg til aksept.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollgretemorReidun Anette AugustinAvaKirsten LundJoakimGrete AastorpLilleviMarit HåverstadRune U. FurbergRisRosOgKlagingLabbelineHarald KHilde H HelsethTone SundlandBjørn SturødLesevimsaHanne Kvernmo RyeNorahHeidi HoltanDaffy EnglundJulie StensethWenche VargasRandiATorIngunn STanteMamieDressmyshelfChristoffer SmedaasKaren PatriciaJarmo LarsenBjørg Marit TinholtAnn ChristinMads Leonard HolvikTord TveitJon Torger Hetland SalteIngebjørgStig TAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsusanna