Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg leste nettopp Taran Bjørnstad "Uke 40" og den minnet meg sånn om 70-tallets "Peters baby" at jeg bare måtte lese den på nytt. Jeg er helt sikker på at jeg må ha lest den enten på slutten av 70-tallet eller starten på 80-tallet.

Vi møter Peter som er forelsket i Marianne og vi møter Peter etter at Marianne har fått et barn og det er Peter som er faren. Begge har litt panikk og da Marianne flytter til Stockholm med familien sin og setter igjen babyen hos Peter som er 15 år blir alt forandret.

Ingen tror at Peter, en gutt på 15 år, kan ta vare på en baby, men Peter skal vise dem! Men kan han klare det?

Språket i boka er litt sånn "late som"-tøft, det var sikkert meningen å fenge ungdommen da boka kom ut først på 70-tallet. I dag blir det bare komisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth