Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Bøkene ble skrevet i 1906 og ble forbudt i Russland. Romanen handler om arbeiderklassens kamp mot undertrykking, for sosialisme og frihet, den ble smuglet inn i Russland og lest av mange.
Vi følger en ung fabrikkarbeider, hans mor og andre revulosjonære. I denne historien begynner det med at flere protesterer mot fabrikklederens urimelige krav til arbeiderene.
Konsekvensene blir overvåking, arrestasjoner, mishandling for flere av de. En sterk roman om livet og kampen om rettferdighet, og hva det kostet for mange av de innvolverte i de fattigslige forholdene de levde under.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein