Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette må sies å være en billigutgave av Prøysens sangskatt. Tekstene kommer i alfabetisk rekkefølge, så et tittelregister er ikke nødvendig. Men en kunne godt tenkt seg et førstelinjeregister. Verre er det at det ikke finnes noen opplysninger om tekstene, når og hvor de ble framført første gang, om de finnes i noen av Prøysens visesamlinger, om de er utgitt på plate - i det hele tatt noe kontekst.
Valg av illustratør har vært et absolutt dårlig valg av forlaget. Det er lite av visenes ånd og stemning å gjenfinne i de dumme illustrasjonene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB