Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er historien om de første politidetektiver og mysteriet om hvem som drepte den fireårige sønnen i familien Kents en sommernatt i 1860 i Road Hill House, et herskapshus i Wiltshire i England. Den mest berømte detektiven på denne tiden, Jack Whicher fra Scotland Yard, kommer for å løse mysteriet, men klarer ikke - til allmennhetens store forargelse - å ikke løse saken. Eller løste han den? Saken vekker enorm oppsikt i hele landet, og mange har teorier om hvem som var morderen. alle som var involvert i saken forble merket av den livet ut.

Dette er true crime fra Victoria-tiden, og historien om mordet i Road Hill House inspirerte forfattere i årevis, blant dem Charles Dickens og Sir Arthur Conan Doyle. Kate Summerscale klarer i denne prisbelønte boken å holde på spenningen til siste side – samtidig som hun tegner et svært interessant tidsbilde av England på 1800-tallet. Spennende, opplysende og interessant - kan man ønske seg mer?

http://saktekst.blogspot.no/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveig