Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Zhang har vært i flere arbeidsleire etter diverse anklager. Det startet med dikt han skrev som nittenåring, og senere forskjellige «avvik». Da han havner på et gårdsbruk som altmuligmann, synes han ikke at det er så ille. Til slutt får han nemlig lov til å gifte seg. Livet med Huang blir ikke lett, for hun er misfornøyd med Zhang. Han innfrir hverken politisk sett eller som elsker. Manndommen svikter, noe som er tabu å snakke om i Kina.

Interessant å lese om livet i arbeidsleirene, og alt som ikke er lov. Hvordan man kan arresteres for bagateller. Forfatteren har selv sittet i både fengsel og i såkalte omskoleringsleire i tyve år. Boka var forbudt en tid, men er nå tilgjengelig for kineserne. Forfatteren holdes under oppsikt.

Leses i Elidas 1001lesesirkel der vi skal lese fra Asia i august.

Litt ujevn og «fremmed».

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid Hilmer