Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Virkelighetsnær britisk humor. Selv om Charles Lamb levde i overgangen mellom 1700- og 1800-tallet er hendelsene og situasjonene han forteller om svært så gjenkjennelige - også sett med dagens øyne. Mange har vel som han opplevd med skrekk å bli innkalt på sjefens kontor bare for å bli fortalt en god nyhet. Det hjelper at Lamb har et godt blikk for det absurde kombinert med en sunn skepsis til at alt var så mye bedre i gamle dager.

Høydepunktet er historien om helstekt pattegris. I følge Lamb tok det lang tid før folk skjønte at det ikke var nødvendig å svi av et helt hus for å nyte denne spesielle delikatessen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorCamillaHarald KDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardKirsten LundNils PharosomniferumAnette SBerit RAnniken LritaolineAud- HelenVigdisHanne Kvernmo RyeKjell F TislevollHilde Merete GjessingGodemineEvaBjørn SturødHilde H HelsethPirelliLars Johann MiljeelmeRaymonLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandMettekntschjrldLinda NyrudTonje SivertsenBenedicte