Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Unge, danske, Espen Arnakke, har hyre på "Rurik", men trives ikke noe videre. En natt ser han sitt snitt til å lege sjølivet bak seg. Han havner etterhvert i en dansk koloni i Canada, men nå er han en morder. Rivalen, John Wakefield, måtte bøte med livet, og nå hjemsøker drapet Espen. Etter å ha tjent seg opp penger som gårdsgutt, vil han prøve å bygge noe selv. Det er ikke så enkelt som Espen har sett for seg.

Interessant om den noe odde figuren, Espen Arnakke, som prøver lykken på både den ene og andre måten i det store utland. Synes det gikk ganske trått en god stund, men boka tar seg virkelig opp i siste halvdel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina