Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En fin og innholdsrik bok om kreft, hva det er og hva som årsaker det. Den tar for seg hvordan man kan oppdage kreften før det er for sent, samtidig som den gir et innblikk i de vanligste kreftbehandlingsmetodene, både de gode og dårlige sidene ved disse. Hun diskrediterer dem ikke når hun i største delen av boken legger til rette for forebygging og behandling med andre metoder, men da anbefaler hun at man gjør det i forbindelse med den konvensjonelle behandlingen. Hun er også inne på optimale tidspunkt for behandling.
Det er godt at hun ikke omfavner kreftlegenes vanlige utsagn om å bare spise som før. Her gir forfatteren en solid grunnvoll der maten spiller en viktig rolle, det å fjerne giftstoffer man kanskje blir utsatt for, tilskuddenes effekt, trening, hvordan det er et must under behandling, stresse ned og søvnens viktige rolle. Hun er også inne på de negative effektene menneskeskapt stråling har på kreftutviklingen. Hun kunne vært enda mer enn hun er inne på solens positive virkninger på kreften. Boken er meget givende og fengende helt til man, som en uten kreft, kommer til dagsplanene og de mangfoldige sidene med oppskrifter til kreftforebyggende og kreftdestruerende mat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadBjørg L.Ingeborg GSolAstrid SæverhagenTonjeKjell F TislevollHarald KAlice NordliBjørg RistvedtJulie StensethHeidi BBJohn LarsenNorahPiippokattaIngunn ØvrebøkntschjrldKirstenEgil StangelandEster SVannflaskeLaddenBente NogvaThomas KihlmanDemeterTanteMamieHegeAnneWangTone Maria JonassenGeir SundetMarianne  SkageMarteCathrine PedersenCarolinesveinCecilie69QuijoteJarmo LarsenEivind  VaksvikLillevi