Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Terningkast seks for originalt plot og en spenstig fortellerstemme. Terningkast tre fordi historien tidvis rett og slett blir for usymmetrisk og at en genial idé koker litt ut i kålen. Ender på en firer, men står på at den er mer enn vel verd å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Konseptet med å erstatte en forutsigbar og middelmådig tilværelse med tifeldighetenes spill, basert på innfall og drifter som utfordrer selvet, er spennende og morsomt de første 200 sidene, men så begynner jeg å kjede meg. Boken blir kanskje litt forutsigbar i sin uforutsigbarhet? Jeg har også tenkt på om boken har gått litt ut på dato. Det som var utfordrende og kontroversiellt på 70 tallet er forholdsvis uskyldig i forhold til det som formidles og aksepteres i dagens internettsamfunn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol